top of page
logo_multisport_plavi_RGB.png
Wavy 3D Net

STRESS RELIEF

"Stress is an important dragon to slay - or at least tame - in your life."

Soft Pink Flower

Dinamika naših života često nam ne dopušta dulje posvećivanje samima sebi,dulje bivanje u svom unutarnjem biću, u našem svemiru iz kojeg crpimo snagu kako bi osvještenije, harmoničnije i radosnije živjeli. A kako bi se ipak povremeno "nahranili" na  tom našem unutarnjem izvoru, nude nam se mnoge tehnike koje od nas ne traže" cjelodnevnu" posvećenost. SR  je program sastavljen od 3 vrlo učinkovite tehnike koje nas dovode do stanja duboke opuštenosti u kojoj  dobivamo mogućnost regeneracije i harmonizacije u kratkom vremenu. 

1. Tehnika vizualizacije

Kako naš mozak u fiziološkom smislu ne prepoznaje razliku između onog što nam se stvarno događa i onog što zamišljamo, ciljanim vizualizacijama moguće je potaknuti lučenje hormona radosti: dopamina, endorfina, serotonina.

 

2.Joga nidra 

Svjesni san(stanje između sna i budnosti) je vrlo moćna tehnika kojom se postiže duboko fizičko,mentalno i emocionalno opuštanje, i koja, spajajući nas sa našom pravom prirodom, oslobađa naše potencijale i kreativnost.

 

3.Zvučna kupka prati joga nidru 

U zvučnoj kupci  koriste se tibetanske zdjele i drugi neobični instrumenti čiji harmoničan zvuk i vibracije omogućuju da  naše tijelo i čitavo naše biće na vrlo dubokom, staničnom nivou, vratimo u balans.

Korisnici Multisport kartice: Stress Relief

CIJENA: 7 eura za članove Tare, 10 eura za ostale

Voditeljica: Deniza Marasović

Prijave i info: 098 649 957

bottom of page