Banana Plant
Botany

"Work on yourself first, take responsibility for your own progress"

radionice

tečaj klasične masaže

2. i 3.4. i 23. i 24.4.

sastoji se od 2 modula

MODUL 1

Osnove građe i funkcije ljudskog tijela
Prostor, oprema i preparati za masažu
Primjena klasične masaže dok je klijent u proniranom položaju
Praktičan rad po principu demonstracija i ponavljanje

MODUL 2

Osnove higijene
Poslovna komunikacija i bonton
Primjena klasične masaže dok je klijent u supiniranom položaju
Osnove poznavanja primjene eteričnih ulja u masaži.
Izbjegavanje ozljeda i umora masera
Ponavljanje i provjera naučenog te dodjela diploma.

Tečaj uključuje 25 sati poduke i otprilike traje mjesec dana. Diploma je certifikat o osposobljenosti da samostalno izvršite klasičnu masažu u trajanju od 70 minuta koju izdajem kao vaš mentor u ime Arura Bodywork škole i koji se ne upisuje u nikakve knjižice. Kao mentor sa 27 godina radnog iskustva smatram da ćete sa tečaja otići kao samopouzdani i osposobljeni praktičari klasične masaže, koji možete odmah po završetku tečaja raditi sigurno i kvalificirano čak i sa najzahtjevnijim klijentima.
Za više informacija kontaktirajte nas osobno ili pogledajte u raspored nadolazećih edukacija.
Ova edukacija se sa razlogom bavi osnovnim tehnikama masaže kako bi polaznici mogli steći zlata vrijedno samopouzdanje u aplikaciji naučenog. Naime, brojni tečajevi se bave suvišnim materijalom koji nije toliko bitan za Hands on pristup. Na tečaju će te naučiti kako i na kome primjeniti klasičnu masažu, u kojim prilikama je ona potrebna te kako promatrajući klijenta probiremo između ove i one tehnike sa potpunim samopouzdanjem u učinkovitost izabranog alata. Ovaj tečaj je dizajniran i za potpune početnike, one koji samo vole davati masažu bez profesionalnih tendencija, ali i za trenere i joga instruktore koji često imaju priliku primjeniti i masažu bilo u obliku ljetnog angažmana na luksuznim brodovima ili kod rada s klijentima koji su sa nama cijelu godinu.

Cijena tečaja je 2000kn.

Broj polaznika je ograničen stoga se smatra da je vasa rezervacija izvršena kada ste izvršili uplatu pologa od 400kn prilikom prijave.

O Dei:
Certificirani sam praktičar Thai yoga masaže i Thai terapije kao i školovani medicinski maser. Voditeljica sam radionica i tečajeva Tradicionalne Thai yoga masaže u Splitu i Zadru. Edukacije iz klasične, masaže dubokih tkiva i Body release tehnike podučavam za sada samo u Splitu, oslanjajući se na 27 godišnje iskustvo u radu, preferirajući praksu pred teorijom.


info i prijave 095 596 0279

274313355_490064365854621_1483306195124654924_n.jpg