ADDRESS

Bože Peričića 10

23 000 Zadar

Hrvatska

CONTACT

 

centartarazadar@gmail.com

Mob: 095 596 0279

 

O NAMA

"I don't want other people to decide who I am. I want to decide that for myself."

TARA

Centar nastao iz ljubavi i vođen sa ljubavlju. 

 

Ljubavi prema yogi

                    sebi

                    životu

                    zdravlju

                    drugima...

Centar Tara je centar za poticanje cjelovitog razvoja čovjeka i promicanje humanog, zdravog i prirodnog načina življenja.

Temelj našeg djelovanja je YOGA, ona je glavni program Tare i osnovni razlog postojanja ovog centra od početka (2005. godine) do danas.

Ostali programi i načini rada mijenjaju se tijekom vremena.

Naš program kreiran je sa ciljem unaprijeđenja vašeg tjelesnog, mentalnog i duhovnog zdravlja.

kAKO DO NAS?

Centar Tara Zadar se nalazi u ulici Bože Peričića 10. To je bijela zgrada nasuprot bolnice, uz hotel Kolovare. Naš ulaz se nalazi u prizemlju između ljekarne Krišto i frizerskog salona. Nalazimo se 5 min hoda od autobusnog kolodvora i 10 min hoda od poluotoka.​Ukoliko dolazite autom možete parkirati na velikom besplatnom parkingu pored zgrade. Za bicikle imamo predviđena mjesta u našem ulaznom hodniku.

VODITELJI PROGRAMA

Ljubica Vitlov Boban

Yoga i ja

Susret s yogom u siječnju1999. je bio susret sa samom sobom, od prvog trenutka, koji je potpuno promijenio moj život i koji otada ima presudan utjecaj na čitav moj život. 

 

Yoga koju sada podučavam u Tari može se nazvati Hatha yogom, ne pripada nijednom stilu niti školi yoge i kombinacija je različitih metoda i tehnika yoge.

 

Centar Tara pokrenula sam 2005. godine, prvenstveno iz ljubavi prema yogi i želje da je približim i drugima, te da omogućim mjesto slobodnog djelovanja pojedinaca i skupina različitih vrsta ali istovjetne namjere - djelovanja u cilju napretka življenja, širenja svijesti i zdravijeg i sretnijeg čovjeka, svih živih bića i planeta Zemlje.

 

 

Edukacije/certifikati:

2003. certifikat učitelja Yoge u svakodnevnom životu

od 1999.- 2006.  6 puta u Indiji

2012.certifikat Učitelja znanosti vedske yoge / 600 sati

od 2012.-2017.

preko 700 sati edukacije u Iyengar yogi + 2016. intenzivna edukacija u okviru obitelji Iyengar u Pune, Indija

2019. intenzivna edukacija na Institutu Yoge u Lonavla, Indija

 

i naravno, najvažnije, nebrojeni sati osobne prakse :)

Elena Desnica

Yoga za trudnice

Susret s yogom zbio se prije 15 godina i od tada je ona njena vjerna prijateljica i važan dio njezinog života. Certificirana je instruktorica yoge sa završenih 300 sati edukacije ( Studij znanosti Vedske yoge, škola Jadranka Mikleca)

Iz želje za produbljivanjem svoga znanja na specifičnom i interesantnom području trudnoće i postnatalnog razdoblja, upisuje edukaciju za prenatal i postnatal yogu, koju je 2017. završila.

Osim yoge voli zimu, šarene šalove, svijeće, knjige i leptire.

Deniza Marasović

Stress Relief i Terapija smijehom

Po zanimanju sam logoped,zaposlena u svom Centru od 1994. U slobodno vrijeme prakticiram yogu,pisem pjesme i price za djecu,igram se kreirajuci vrtove. Samostalan logopedski rad, omogucio mi je slobodu djelovanja,ucenja i istrazivanja, a unutarnji poriv  doveo me do  toga da u svom radu povežem tehnike vizualizacije,yoge, Realitetne psihoterapije i tehnike koristenja Zvucnih zdjela. Paralelnim koristenjem slike,zvuka i terapeutskog znanja, stvaraju se temelji svjesnog, brzeg,radosnijeg i organiziranijeg razvoja naseg bica...

Uz tehnike vizualizacije, specijalizirala sam 2.stupanj Realitetne Terapije (RT)i zvuko prakticar sam sa zavrsenim 2.stupnjem Peter Hess akademije.

Certificirana voditeljica terapije smijehom (yoge smijeha).

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now