"There is no better feeling than the movement of life inside of you".

PRENATALNA YOGA

YOGA ZA TRUDNICE

Trudnoća je vrijeme intenzivnih promjena na svim razinama u životu žene. 

 

U tom periodu tijelo prolazi kroz velike transformacije na fizičkom, emotivnom i duhovnom planu.

 

Naš program yoge za trudnice osmišljen je kako bi se na siguran, nježan i prilagođen način trudnici pomoglo da ojača svoje tijelo, s posebnim naglaskom na mišiće zdjeličnog dna, da ojača leđne mišiće i tako olakša bolove u leđima, da poboljša cirkulaciju i probavu, da osvjesti važnost pravilnog disanja te da se nauči potpuno opustiti.

S vježbanjem se preporučuje započeti s navršenim 12. tjednom trudnoće, ukoliko je trudoća uredna i liječnik odobrava vježbanje.

Korisnici Multisport kartice: yoga za trudnice

Voditeljica: Elena Desnica

Prijave na broj: 091 5439 140

Dojmovi i iskustva naših polaznica yoge za trudnice u Tari

"Ugodna,opuštajuća atmosfera,stručno vodstvo,blagotvorno za kralježnicu,super osjećaj nakon sata,topla preporuka svim trudnicama!" Tana S.

"Prenatalna yoga je za mene jedno predivno iskustvo. Opuštajući pokreti i pravilno disanje olakšavaju trudničke tegobe, vraćaju duh i tijelo u balans, te uz ugodnu atmosferu povezuju mamu i bebu. Preporučila bih je svakoj trudnici koja može i želi vježbati." Margarita B.

"Super mi je vježbanje u trudnoći, psihički i fizički se bolje osjećam, imam vise snage, elastičnija sam. Upoznala sam dosta trudnica s kojima mogu izmjenjivati iskustva. Uglavnom preporučila bih yogu svima trudnicama." Martina K.

CONTACT

 

centartarazadar@gmail.com

Mob: 095 596 0279

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now